Aroma Touch Therapy

Aroma Touch Therapy is een speciale behandeling voor het verlichten van lichamelijke en emotionele stress en helpt je om weer in balans te komen. Er wordt gewerkt langs de energiebanen en viscerale contactpunten (met betrekking tot ingewanden)van de rug tot aan de kruin en de onderkant van de voeten.

De toepassing heeft als doel het sympathische (gericht op lichamelijke activiteiten) en en parasympathische zenuwstelsel (organen werking) van het lichaam te helpen in evenwicht te komen.

De Aroma Touch techniek bevordert het lichamelijk en psychisch welzijn, het brengt lichaam en geest weer in balans. Bij de Aroma Touch techniek wordt gebruik gemaakt van dōTERRA’s essentiële oliën.

De Aroma Touch techniek omvat vier primaire stappen:

  • stress vermindering
  • versterking van het immuunsysteem
  • vermindering van ontstekingsreacties
  • homeostase. (het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel)

Aroma Touch behandeling van 50 minuten is te boeken voor € 55,-

Voor het maken van een afspraak kun je mij bellen op 06 3854 7494 (mag ook via app)

Of boek direct via onderstaande button

Maak een afspraak met Ramona Benito

Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. Het is een zachte manier van aanraken. In totaal worden er 8 essentiële oliën gebruikt tijdens de behandeling.

Door de stressfactoren waar velen onder ons in het dagelijks leven mee te maken hebben, kunnen we een mentale en/of fysieke disbalans ervaren. Naast de vele voordelen die een massage in het algemeen met zich meebrengt, onderscheidt de Aroma Touch techniek zich voornamelijk door de zachte aanraking met de verschillende oliën die ieder een eigen uitwerking hebben. Met name door de toepassing van deze oliën waarmee gewerkt wordt heeft het als doel het zenuwstelsel te helpen om de balans van het lichaam te herstellen. Zo werkt de Aroma Touch techniek ontstekingsremmend en biedt verlichting bij o.a. pijnklachten, fibromyalgie, reuma, stress, verminderde weerstand, slapeloosheid en vermoeidheid.

Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van dōTERRA zal je tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest.

De Aroma Touch techniek is een zeer bijzondere behandeling die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Een Aroma Touch behandeling duurt ongeveer 45 tot 50 minuten. Voor een optimaal resultaat is het raadzaam deze behandeling 3 opeenvolgende weken te ontvangen en daarna 1 maal per 4 tot 6 weken te herhalen voor onderhoud.