Life Coach

Ben je op zoek naar een life coach in Zeeland die kennis heeft van hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid? Dan zit je bij mij goed.

Een hoogsensitief, (hoog)begaafd persoon heeft een andere kijk op de wereld en heeft vaak het gevoel anders te zijn. Faalangst is een killer om je werkelijke zelf te zijn. Anderen vinden je dromerig, ongeïnteresseerd, onzorgvuldig, langzaam (door jouw mega perfectionisme of beeld denken), brutaal, lastig of kunnen jou gewoonweg niet volgen in jouw snelle denken. Je wordt regelmatig overruled door jouw emoties en dat maakt focus lastig. Dit kan een behoorlijke deuk in je zelfvertrouwen geven.

Je vindt het lastig om aansluiting te vinden bij anderen en het vinden van gelijkgestemden.  Daarnaast kost het bakken energie als je voelt niet jezelf te kunnen of mogen zijn en je het gevoel geven niet geaccepteerd of gewaardeerd te worden om wie jij werkelijk bent.

gifted coaching middelburg

Gifted Coaching        Life Coaching in Middelburg

Heb jij moeite met emoties van jezelf en anderen en weet je soms niet eens waar ze vandaan komen? Staat faalangst en perfectionisme je regelmatig in de weg waardoor je kwaliteiten (nog) niet zichtbaar zijn? Dit kan je behoorlijk onzeker maken.

Ben je vaak moe? Voel je je vaak onbegrepen, gefrustreerd, onzichtbaar, geïsoleerd, boos of eenzaam? Wat vaak thuis kan resulteren in een explosie aan emoties. Heb je regelmatig last van hoofdpijn/ buikpijn en geen zin om naar je werk te gaan? Zou je het liefst weer diep onder je deken duiken, terug in je eigen fijne veilige bubbel?

Wanneer jij jezelf hierin herkent en snakt naar rust, vrijheid en compleet jezelf kunnen, durven en mogen zijn, neem dan eens contact met mij op. We gaan samen kijken wat er in de weg staat, naar jouw kwaliteiten en je ware zelf zijn. Opzoek naar wie jij werkelijk bent en hoe je hiermee om gaat. Hoe (weer) te vertrouwen op je eigen kunnen, hoe je je grenzen aan geeft en er rust in je hoofd komt.

Compleet jezelf zijn

  • Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis naar jezelf.
  • Je ontdekt je kernkwaliteiten en hoe je deze kunt gebruiken.
  • Ik help je naar meer rust en ruimte voor jezelf innemen.
  • Hoe je jezelf kunt zijn en je energie doseert.
  • Je leert omgaan met jouw sensitiviteit zonder te zweverig te zijn.
  • Dit alles kan bij mij in de praktijk of tijdens een wandeling in de natuur.
  • Ik werk intuïtief en met respect.

Coachtraject

We starten met een basispakket. Zowel voor mijn klant als voor mijzelf werkt dit prettig. Dit bevat een kennismaking, 4 sessies en een evaluatiegesprek. Samen plannen we sessies in op momenten dat voor beide partijen goed voelt.

Mijn werkwijze is intuïtief en creatief. Ik werk op gevoel naar wat nodig is. In een traject kan er ook gekozen worden om zowel sessies in de praktijk te hebben als in de natuur met een wandelsessie. Ook is een massage sessie mogelijk.

Als je interesse hebt, neem vrijblijvend contact met me op per telefoon of mail.

Tarieven

Het begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik luister naar de hulpvraag en voel of er van beide kanten uit een match is.

  • Intake/kennismaking (± 60-90 minuten)
  • 4 coach sessies (± 60 minuten per sessie)
  • Eind gesprek/sessie (± 60 minuten)

Basispakket: € 350

Losse sessie: € 70

kindercoach middelburg