Coaching voor kinderen en (hun) ouders

Een hoog gevoelig en/of (hoog)begaafd kind (en ook volwassene) heeft een andere kijk op de wereld en heeft vaak het gevoel anders te zijn. Faalangst is een killer om je werkelijke zelf te zijn. Anderen vinden je (kind) dromerig, ongeïnteresseerd, onzorgvuldig, langzaam (door zijn/jouw mega perfectionisme of beeld denken), brutaal, lastig of kunnen jouw kind (of jou) gewoonweg niet volgen in zijn (of jouw) snelle denken. Je (kind) wordt regelmatig overruled door zijn/haar emoties en dat maakt focus lastig.

Het valt niet mee om aansluiting te vinden bij anderen. Dit kan een behoorlijke deuk in je zelfvertrouwen geven. Daarnaast kost het bakken energie als je voelt niet jezelf te kunnen of mogen zijn en je het gevoel geven niet geaccepteerd of gewaardeerd te worden.

gifted coaching middelburg

Gifted Coaching        ~Sparkle your own gift~

Heeft jouw kind moeite met emoties van zichzelf en van anderen en weet hij/zij soms niet eens waar ze vandaan komen? Staat faalangst jouw kind regelmatig in de weg waardoor zijn/haar kwaliteiten (nog) niet zichtbaar zijn? Als ouder kan dit je behoorlijk wanhopig maken.

Voelt jouw kind zich moe, onbegrepen, gefrustreerd, onzichtbaar, geïsoleerd, boos of eenzaam? Wat vaak thuis geuit wordt door een explosie. Heeft jouw kind regelmatig last van hoofdpijn/ buikpijn en geen zin om naar school te gaan? Vind hij school saai? Zou hij het liefst weer diep onder zijn deken duiken, terug in zijn eigen fijne veilige bubbel?

Wanneer jij je kind hierin herkent en het ziet zitten, zou ik graag met jullie aan de slag gaan. We gaan samen kijken wat er in de weg staat, naar jouw kwaliteiten en je ware zelf. Opzoek naar wie jij werkelijk bent en hoe je hiermee om gaat. Hoe (weer) te vertrouwen op je eigen kunnen, hoe je je grenzen aan geeft en er rust in je hoofd komt.

Coachtraject

Ik start altijd met een basispakket. Zowel voor mijn klant als voor mijzelf werkt dit prettig. Dit bevat een kennismaking, 4 sessies en een evaluatiegesprek. Samen plannen we sessies in op momenten dat voor beide partijen goed voelt.

Als je interesse hebt, neem vrijblijvend contact met me op per telefoon of mail.

Tarieven

Het begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik luister naar de hulpvraag en voel of er van beide kanten uit een match is.

  • Gratis telefonisch kennismakingsgesprek van een half uur.
  • Intake/kennismaking (bij voorkeur aan huis, duur ±1,5 uur)
  • 4 coach sessies (± 1 uur per sessie)
  • Eind gesprek (± 1 uur)

Basispakket: € 350

Losse sessie: € 70

*Kennismakingsgesprek aan huis of in de praktijk voor besluit van afname is ook mogelijk. Hiervoor reken ik €50,- voor 45 minuten. Mocht er daarna een traject volgen, dan komt dit bedrag te vervallen.

kindercoach middelburg