Energie in Balans

Een ochtend ontdekken waar jij energie van krijgt en wat je nu echt belangrijk en leuk vindt.

Kom gezellig een avond energie opdoen.

  • We gaan kijken waar jij energie van krijgt!
  • Een moment voor jezelf!
  • We gaan jouw energievoeding visueel maken!
  • Verbinding maken tussen hoofd, hart en handen!
  • Aan de slag met een moodboard zodat het niet bij dromen blijft!

Ontspannen bezig zijn, nieuwe inzichten krijgen, ideeën opdoen en vooral: nieuwe energie!

datums 2022: vrijdag 25 maart, vrijdag 22 april, vrijdag 3 juni, vrijdag 1 juli, vrijdag 23 september, maandag 17 oktober, vrijdag 25 november, maandag 12 december. Alle ochtenden zijn van 10.00-12.30 uur.

voor aanmelden klik hier
KRAGT Training

KRAGT training start donderdag 2 juni 2022

Deze training is voor kinderen uit groep 6 en 7. De training geeft kinderen inzicht in het sociaal handelen. Het kind leert zichzelf beter kennen, waardoor ook het contact met anderen verbetert. Dit vergroot de weerbaarheid, sociale vaardigheid en het zelfbewustzijn. Het kind krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen.

data training: 2, 9, 16, 23 en 30 juni (tijden: 15.30 uur – 17.o0 uur)

Inschrijven voor deze training
brug kragt training middelburg

BRUG KRAGT training start donderdag 31 maart 2022

Deze training is voor kinderen uit groep 8 die volgend schooljaar de stap maken naar het v.o. en kinderen die al in de brugklas zitten en nog moeite hebben met de grote overgang van basisschool naar het voortgezet onderwijs. De training geeft kinderen inzicht in het sociaal handelen. Het kind leert zichzelf beter kennen, waardoor ook het contact met anderen verbetert. Dit vergroot de weerbaarheid, sociale vaardigheid en het zelfbewustzijn. Het kind krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen. Ook wordt er aandacht besteed aan plannen en leren van huiswerk.

datums training: 31 maart en 7, 14, 21 en 28 april (tijden: 15.30 uur – 17.00 uur)

Inschrijven voor deze training

Mijn KRAGT steen

Wat maakt jou jij? Wat maakt jou uniek? Waar ben jij echt goed in? We gaan dit tijdens deze workshop ontdekken en vastleggen met een KRAGT-steen. Ik gebruik hiervoor fijne tools uit de KRAGT training. Daarnaast gaan we creatief aan de slag met het creëren van jouw eigen unieke steen. We gaan aan de slag met de verbinding van hoofd, handen en hart. Een mooie stap naar meer zelfvertrouwen.

datum : datums volgen in het nieuwe jaar

voor aanmelden klik hier